Valencia CF10 marzo 2019

Guedes torna a somriure

El portugués va obrir el marcador en Montilivi, tornant a sentir bones sensacions sobre la gespa

“El seu millor moment arribarà prompte”, deia Marcelino referint-se a Guedes unes hores abans de viatjar a Girona, com si estiguera llegint el futur, perquè el futbolista portugués va tornar a somriure sobre la gespa.

Quines ganes tenia de marcar! Als 13 minuts de partit, Guedes va llegir molt bé la passada a l'espai de Rodrigo per a batre a Bono amb un tir creuat amb la seua dreta. La definició va ser perfecta per a anotar el seu primer gol esta temporada, el primer des del qual va anotar enfront del RC Deportivo el passat 20 de maig en l'última jornada de LaLiga 2017.18.

Amb el gol Guedes va donar la sensació d'alliberar-se, cada vegada que rebia la pilota transmetia la sensació de perill, i en el minut 39 va tornar a buscar el gol amb un violent tret des de fora de l'àrea que Bono va aconseguir rebutjar, però tenia tant “verí” el seu xut que es dirigia al fons de la xarxa… fins que Espinosa es va creuar per a desviar la trajectòria. Una llàstima.

Als 72 minuts, Marcelino va decidir reemplaçar al jugador portugués per Diakhaby quan Roncaglia va vore la segona targeta groga, la qual cosa també va significar una reestructuració sobre la gespa, amb Cheryshev actuant com a extrem esquerre i Ferran Torresassumint el rol de ‘9’, que va acabar anotant el gol de la victòria (2-3). A poc a poc, Guedes va recuperant sensacions positives per a acostar-se a la seua millor versió.